Projekbeskrivelse

Hellesens Faciliteter

I underetagen er der en stor frokoststue med anretterum til ca. 30 mennesker og stort køkken. Køkkenet er udstyret med køleskabe, opvaskemaskiner samt div. tilbehør og en kaffeautomat til fælles afbenyttelses. I de tilstødende rum finder man både et stort depotrum med rulleskabe og et par mindre arkivrum.

I stueplan bliver man budt velkommen i en stor lys entré som støder op til den store imponerende hall som igen binder hele ejendommen sammen med den store meget karakteristiske trappe der snor sig op til 2. etage.
I stueplan ligger også mødelokalet et stort lokale der kan bookes op til 20 personer ad gangen med Top-of-the-art AV-udstyr. Der er toiletter og garderobe.
På 1. sal ligger vores mødelokale 2 som ligeledes kan bookes op til 8 personer ad gangen.

Udenoms arealet byder på en meget idyllisk nærmest lukket have med store træer samt en halvoverdækket terrasse hvor man sagtens kan holde møder eller have en frokost. På arealet foran bygningen er der masser af plads til både parkering og af- og påsætning. Selve parkeringspladsen er ligeledes pænt holdt, markerede parkeringsbåse. Pladsen er afgrænset med en lav mur holdt i den oprindelige røde mursten samt beplantning med hhv. træer og planter. Der er plads til en ca. 15 biler samt der er rigeligt med plads til parkering på selve Svanemøllevej.

Kontakt os nu for et lejemål