> Vores Executive lejere
overblik og info 

> Vores Executive lejere overblik og info

Vækstrådgivning til store virksomheder der ønsker markant vækst i omsætning og lønsomhed, samt en helt ny kompromisløs totalløsning til små og mellemstore virksomheder der vækst- og udviklingsmæssigt har ramt glasloftet.

Activa Accounting er en struktureret virksomhed, som yder regnskabsmæssig assistance og rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder.

Store sportspræstationer er skabt af velfungerende sportsudøvere i god balance på alle områder – både fysisk og mentalt samt menneskeligt og fagligt.  I people in sport har vi specialiseret os i at få en række af de mere basale ting til at fungere for professionelle atleter.

TT Partners er et ejendoms- udviklingselskab med udspring i et struktureret samarbejde mellem Trégart koncernen og Tasfo-Selskaberne.

TRÈGART er et family office med fokus på investeringer i ejendomme og unoteret selskaber. Selskabet er 100% familieejet.

We are an alternative investment management firm seated in Copenhagen, Denmark. We apply a systematic quantitative view to the financial markets based on a scientific empirical mind-set.

Umahro er madens masterminn, der har den dybe, videnskabelige forståelse, der skal til for at beherske madens virkninger. Så du med helt enkle midler og simple kostændringer kan ændre dit liv i den retning du ønsker. Umahro hjælper dig fra syg til rask, fra usund til sund, fra sund til toppræstation og med FoodPower.

Nordic Business Light er skabt ved at kombinere en af LED branchens pionerer, Eco-Power Danmark, med X10 Capital & Consulting. Eco-Power Danmark har løst krævende opgaver overalt i Danmark i mere end 7 år. Teamet bag X10 Capital & Consulting har selv drevet store virksomheder og har derfor unik erfaring med succes.

Founded on passion and integrity
At Avenida Consult we are known for delivering highly specialized consultants and high-quality work. We work with the best and always go the extra mile to deliver exactly the right resource or team for your project. What drives us: Whether you’re a consultant looking for a new contract or a client looking for a specialist, Avenida has the platform and competencies in place to help you move forward, fast.

HEART MADE MANAGEMENT er eksklusiv booking og management af autentiske mennesker med unikke talenter.

Drivkraften bag stiftelsen af ID Partner var at skabe en rengøringsvirksomhed, hvor der var særlig fokus på nytænkning og nærvær, som vi mente denne branche manglede. Vores ønske var og stadig er nytænkning og at skabe en tæt dialog med hver enkelt kunde, hvor samarbejdet bygger på nærhed og tillid.

NICG is an independent risk consolidator of insurance policies in runoff in the Nordic region. NICG is the parent company of Norli Pension Livsforsikring A/S.