> Executive Office Hotel
kontorlokaler fra 1-10 personer.

> Executive Office Hotel kontorlokaler fra 1-10 personer.

Oversigt stuen

OVERSIGT
S1 – Kontor 4 pers. – UDLEJET
S2 – Kontor 4 pers. – UDLEJET
S3 – Kontor 2 pers. – UDLEJET
S4 – Kontor 4 pers. – UDLEJET
S5 – Kontor 3 pers. –UDLEJET
S6 – Kontor 2 pers. – UDLEJET
S7 – Kontor 1 pers. – UDLEJET
KONTAKT OS

Den nænsomt restaurerede bygning fra 1910 har bibeholdt mange af de arkitektoniske periodedetaljer i den moderne og luksuriøse indretning dette ser man specielt på denne etage. I stueplan bliver man budt velkommen i en stor lys entré som støder op til den store imponerende hall som igen binder hele ejendommen sammen med den store meget karakteristiske trappe der snor sig op til 2. etage. Midt i bygningen hænger en storslået lysekrone. Der ligger også mødelokalet med udgang til haven som pt. er et stort lokale der på sigt vil blive opdelt i 2 seperate mødelokaler. Der er toiletter og garderobe. I stueplan er der 6 kontorfaciliteter til forskellige formål fra 1-3 personer. Det store hjørnekontor har udgang til terrassen.

Oversigt 1. sal

OVERSIGT
1.1 Kontor 2 pers. – UDLEJET
1.2 Kontor 2 pers. –  UDLEJET
1.3 Kontor 3 pers. –  UDLEJET
1.4 Kontor 2 pers. –  UDLEJET
1.5 Kontor 1 pers.-  UDLEJET
1.6 Kontor 3 pers. –  UDLEJET
1.7 Kontor 3 pers. –  UDLEJET
1.8 Kontor 6 pers. –  UDLEJET
1.9 Kontor 4 pers. –  UDLEJET
KONTAKT OS

De arkitektoniske detaljer går igen på 1. sal – de mest markante detaljer er hele 3 balkoner med tykke bastante murer der hver især giver en fantastisk udsigt enten til den idylliske have, over ambassade kvarteret eller ud til Tuborgflasken ved havnen. 1. sal byder på funktionel indretning med atmosfære og harmoni – store lyse kontorer med slidstærke tæpper på hele etagen. Der er 2 toiletter. På 1. sal er der 9 kontorfaciliteter til forskellige formål fra 1-4 personer – og der er fleksible muligheder for at slå kontorer sammen hvis du har en virksomhed med flere medarbejdere.

Oversigt 2. sal

OVERSIGT
2.1 Kontor 3 pers. – UDLEJET
2.2 Kontor 3 pers. – UDLEJET
2.3 Kontor 3 pers. – UDLEJET
2.4 Kontor 6 pers. – UDLEJET
2.5 Kontor 2 pers. – UDLEJET
2.6 Kontor 4 pers. – UDLEJET
KONTAKT OS

2. sal er noget helt unikt! En oase med detaljer og lys atmosfære kombineret med en fantastisk udsigt. Arbejd på toppen af Hellesens 1910. Her er rig mulighed for både enkelt kontorer eller at en enkelt virksomhed fortætter sig i de lyse lokaler. De hvide skråvægge med højt til loftet giver virkelig 2. salen karakter. Store lyse kontorer med slidstærke tæpper på hele etagen. Der er 1 toilet. På 2. sal er der 7 kontorfaciliteter til forskellige formål fra 1-4 personer – og der er fleksible muligheder for at slå kontorer sammen hvis du har en virksomhed med flere medarbejdere.